Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Wolkenvelden, in het zuiden ook opklaringen. Overdag zonnig, maar eerst wolkenvelden, in het noorden hardnekkig.

Vannacht komen er wolkenvelden voor, in het zuiden zijn er brede opklaringen. Het is overal droog. De minima lopen uiteen van 12°C in het noorden tot plaatselijk 16°C in het zuidoosten. De wind is noordelijk, zwak, aan de kust matig.


Vandaag overdag zijn er aanvankelijk veel wolkenvelden, maar op veel plaatsen breekt de zon spoedig door. Het wordt dan een zonnige dag, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. De maxima lopen uiteen van 17°C in het Waddengebied tot 27°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit noord tot noordoost, aan de westkust is de wind vrij krachtig, langs de Zeeuwse kust (vrij) krachtig.


In de nacht naar vrijdag is het in het zuiden helder, in het noorden komen wolkenvelden voor. Het blijft overal droog. De minimumtemperaturen liggen rond 12°C. De wind komt uit noord tot noordoostelijke richting en is zwak tot matig.


Vrijdag overdag zijn er flinke perioden met zon. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 19°C aan de kust en 28°C in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 80% - Neerslag: 10% kans op 0 mm - Temperatuur van 12 tot 26°C - Wind uit het NO 3bft

Laatst geplaatste tweet