Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Weersverwachting van het KNMI


Vannacht veel bewolking, in het westen nevelig en tijdens opklaringen kans op een mistbank. Overdag vrij veel bewolking en lokaal een lichte bui.

Vannacht is er veel bewolking maar is het op de meeste plaatsen droog. Verder is het met name in de westelijke helft van het land nevelig en in een spaarzame opklaring kan zelfs een enkele mistbank ontstaan. Onder de bewolking wordt het niet kouder dan 12°C, in een wat bredere opklaring kan het afkoelen tot 8°C. De wind is zuid tot zuidwest en is zwak tot matig.


Overdag verdwijnt in de loop van de ochtend de eventuele mist. Er is vrij veel bewolking, maar af en toe zijn er ook opklaringen. Lokaal kan een lichte bui ontstaan. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig, in de kustgebieden is de wind aanvankelijk west- tot noordwestelijk. Later in de middag wordt de wind overal zwak en veranderlijk.


In de avond en in de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en is er met name in het noorden en noordoosten kans op (dichte) mist. In het zuiden en westen is er meer bewolking en kan er mogelijk wat lichte regen vallen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordoosten en oosten tot 10°C in Zeeland. De oostelijke wind is meest zwak en aan de westkust zwak tot matig.


Woensdag zijn er aanvankelijk wolkenvelden en kan er in het noordwesten mogelijk nog wat lichte regen vallen. In het noordoosten kan er tot het einde van de ochtend (dichte) mist voorkomen. In de loop van de dag komt van het zuiden uit de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het wordt zacht met maxima van 14°C op de wadden tot lokaal 19°C in Limburg. De matige wind is eerst uit oost tot noordoost, maar draait in de loop van de dag naar oost tot zuidoost. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 50% - Neerslag: 20% kans op 0/1 mm - Temperatuur van 7 tot 17°C - Wind uit het O 3bft