Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Weersverwachting van het KNMI


Half tot zwaar bewolkt. Overdag meest droog, in de avond van het noordwesten uit regen. Morgen perioden met zon en droog.

Het is half tot zwaar bewolkt en vrijwel overal droog. Later vanmiddag trekt een regenzone het noordwestelijk kustgebied binnen. De regen breidt zich vanavond verder over het land uit, maar in het zuidoosten blijft het nog lang droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.


Komende nacht trekt de regenzone verder zuidoostwaarts. Van het westen uit wordt het daarna droog en klaart het op. De minima liggen rond 12 °C. De wind draait naar west en neemt af naar zwak tot matig. Aan de noordkust is de wind af en toe vrij krachtig.


Morgen overdag zijn er flinke zonnige perioden. In het zuidoosten is het eerst nog bewolkt en in het zuiden van Limburg kan in de ochtend nog wat regen vallen. Het blijft verder op veel plaatsen droog, maar in de avond kan in het noordwesten een enkele bui van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 15°C aan de noordwestkust en lokaal 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit west tot noordwest en is meest matig. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 60% - Neerslag: 40% kans op 1 mm - Temperatuur van 12 tot 18°C - Wind uit het W 3bft