Extreme hitte Van 25-08-2019 21:00 tot 27-08-2019 21:00 Waarschuwing voor: Extreme hitte niveau: Geel info button

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Vannacht onbewolkt. Overdag opnieuw zonnig en zeer warm, in de middag in het oosten kans op een onweersbui. Dinsdag weinig verandering.

Vannacht is het onbewolkt en lokaal kan er een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 14°C landinwaarts en 17°C vlak aan zee. De noordoostelijke wind is zwak, langs de kust soms matig.


Overdag is het zonnig en wordt het opnieuw tropisch warm met maxima die uiteenlopen van 28°C op de Waddeneilanden tot lokaal 33°C in het zuidoosten. In de loop van de middag ontstaan er enkele stapelwolken en kan er met name in het oosten lokaal een onweersbui tot ontwikkeling komen, mogelijk met windstoten. De wind is noordoostelijk en is zwak.


In de nacht naar dinsdag is er weinig bewolking, wel kan er een enkele mistbank ontstaan. Het wordt zachte nacht met minima tussen de 16 en 19°C. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen noord en noordoost. De noordoostelijke wind blijft zwak.


Dinsdag overdag verandert er weinig in het weerbeeld. De zon schijn volop en het wordt op veel plaatsen weer tropisch warm met maxima tussen de 28 en 33°C. In de middag ontstaan er wel weer enkele stapelwolken en het blijft waarschijnlijk overal droog. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 80% - Neerslag: 10% kans op 0 mm - Temperatuur van 15 tot 31°C - Wind uit het NO 2bft

Laatst geplaatste tweet