Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Droog met een afwisseling van zon en stapelwolken. Morgen van het noordwesten uit af en toe regen, maar in het zuidoosten meest droog.

Langs de kust schijnt de zon vanmiddag volop, verder landinwaarts zijn er ook stapelwolken en momenteel ook wat dikkere sluierbewolking. Het blijft overal droog. Met een temperatuur die uiteenloopt van 12°C vlak aan zee tot lokaal 18°C in het zuidoosten is het een stuk koeler dan de afgelopen dagen. De wind komt uit westelijke richtingen en is matig, in het kustgebied af en toe vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest.


Vanavond en komende nacht neemt de bewolking langzaam toe maar blijft het op de meeste plaatsen nog droog. In het zuidoosten houden de opklaringen de overhand. De temperatuur daalt naar ongeveer 8°C. Er staat een matige, aan zee geleidelijk een vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.


Morgen overdag is het overwegend bewolkt en vooral in het noorden valt er van tot tijd tot tijd regen. In het zuiden en zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog en is er soms nog ruimte voor de zon. In de loop van de middag en in de avond intensiveert de regen en kan het ook in het midden gaan regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwesten tot 18°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en aanvankelijk mogelijk nog krachtig. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 20% - Neerslag: 60% kans op 0/3 mm - Temperatuur van 8 tot 15°C - Wind uit het ZW 4bft

Laatst geplaatste tweet