Tien jaar Meteo Hilversum     -     Meteo Hilversum; sinds 4 januari 2007


Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Wisselend bewolkt en meest droog, vanavond en vannacht in het (noord)oosten kans op mist. Dinsdag veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen.

In het westen schijnt de zon af en toe, in de oostelijke helft is het bewolkt en valt er plaatselijk nog wat lichte motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C, in het oosten en noordoosten blijft het kwik steken op circa 2°C. De wind is noord- tot noordwestelijk, matig boven land en vrij krachtig langs de kust en op het IJsselmeer. In het (noord)oosten is er weinig wind uit veranderlijke richtingen.


Vanavond klaart het vanuit het noorden tijdelijk op en kunnen er in het (noord)oosten enkele mistbanken ontstaan. Daarbij kan de temperatuur in het (noord)oosten tot rond het vriespunt dalen, de kans op gladheid is echter klein. In de nacht naar dinsdag neemt de bewolking vanuit het noorden snel toe. Vooral in het noorden en oosten kan er later (mot)regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit rond 3°C. De wind draait van noordwest naar west en is zwak tot matig.


Dinsdag overdag is er in het algemeen veel bewolking en vooral in de oostelijke helft valt er (mot)regen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De westenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 20% - Neerslag: 50% kans op 0/2 mm - Temperatuur van 3 tot 7°C - Wind uit het W 3bft

Meerdaagseverwachting  

 De grafiekgegevens worden opgehaald...

Laatst geplaatste tweet