Sneeuw/IJzel/Bevriezing Van 20-02-2018 08:00 tot 09:59 Waarschuwing voor: Sneeuw/IJzel/Bevriezing niveau: Geel info button

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


In de westelijke helft wolkenvelden, elders perioden met zon. Vannacht overal brede opklaringen. Woensdag flinke zonnige perioden.

In de zuidwestelijke helft van het land komen wolken, Elders zijn er opklaringen, maar komen er ook enkele mistbanken voor. Op veel plaatsen is het bovendien nevelig. De nevel en mist lossen in de loop van de ochtend overal op. Er zijn dan vandaag flinke zonnige perioden, maar in het westen blijft het bewolkt. Het blijft overal droog. De maxima liggen rond 5°C. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig.


Komende nacht zijn er overal brede opklaringen. Vooral in het noorden kan opnieuw plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen -1°C in het zuidwesten en -6°C in het noordoosten. De wind is noordoostelijk, zwak tot matig.


Morgen overdag zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De middagtemperatuur ligt rond de 5°C. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 70% - Neerslag: 0% kans op 0 mm - Temperatuur van -4 tot 5°C - Wind uit het NO 3bft

Laatst geplaatste tweet