Tien jaar Meteo Hilversum     -     Meteo Hilversum; sinds 4 januari 2007


Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Af en toe zon en in het noordoosten soms wat (mot)regen. Vanaf vanavond van het westen uit overal bewolkt met af en toe (mot)regen.

In het noorden en oosten valt er af en toe motregen of regen. In de rest van het land blijft het tot ver in de middag overwegend droog en is er af en toe ruimte voor de zon. Aan het begin van de avond wordt er in het zuidwesten af en toe regen of motregen verwacht en deze neerslag breidt zich in de loop van vanavond naar het noordoosten uit. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is westelijk en boven land overwegend matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst nog mogelijk krachtig. Vanavond draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt de wind boven land af naar zwak tot matig.


Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De temperaturen lopen aan het begin van de nacht uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 8°C in het noordoosten. In de loop van de nacht loopt de temperatuur langzaam iets op. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk af en toe vrij krachtig.


Dinsdag overdag is het bewolkt met af en toe regen of motregen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind neemt boven land toe naar matig en boven zee naar krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 10% - Neerslag: 80% kans op 4 mm - Temperatuur van 12 tot 16°C - Wind uit het ZW 4bft

Meerdaagseverwachting  

 De grafiekgegevens worden opgehaald...

Laatst geplaatste tweet