Tien jaar Meteo Hilversum     -     Meteo Hilversum; sinds 4 januari 2007


Het weer levert geen direct gevaar op. Er zijn geen MeteoAlarm-waarschuwingen.

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment 

   

 

Neerslag 

 

Bliksem 

 

Wolken 

 
  Neerslag  radar   Bliksem  radar   Wolken  radar  

Weersverwachting van het KNMI  


Bewolkt, van het westen uit perioden met regen. Ook dinsdag grijs en regenachtig.

Het is bewolkt en in de (vroege) ochtend gaat het van het westen uit overal regenen. De temperaturen liggen tussen 3 graden in Limburg en 8 graden langs de kust. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.


In de loop van de middag en in de avond kan de neerslag met name in het westen en zuiden buiig van karakter worden. Op veel plaatsen valt er 10-20 mm regen. In de loop van de avond wordt het van het westen uit op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur varieert van 6°C in het noordoosten tot 11°C in het westen. De wind draait naar een zuidelijke richting en is matig van kracht, langs de kust krachtig. In de avond draait de wind naar west.


In de nacht naar dinsdag is het bewolkt en valt er af en toe wat lichte (mot)regen. In het noorden is mist niet geheel uitgesloten. De temperatuur ligt rond 10 °C bij een matige, langs de kust vrij krachtige westenwind. In het uiterste noorden kan de wind zwak en veranderlijk kunnen.


Ook dinsdag overdag verloopt grijs en regenachtig, pas in de loop van de middag en avond wordt het van het zuidwesten uit droog. De zuidwestelijke wind neemt in de loop van de dag toe naar matig boven land en krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer. Met een middagtemperatuur van circa 12°C is het zacht voor de tijd van het jaar. (Bron: KNMI)


Zonneschijn: 10% - Neerslag: 90% kans op 5/10 mm - Temperatuur van 10 tot 12°C - Wind uit het ZW 4bft

Meerdaagseverwachting  

 De grafiekgegevens worden opgehaald...

Laatst geplaatste tweet