Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation   /   Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 

Wind & Luchtdrukinformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bewolking  
 
Weersverwachting (via met.no)
here the graph will be drawn

Weersverwachting van het KNMI (via knmi.nl)


Wisselend bewolkt en nog enkele buien. Zondag in de zuidelijk helft bewolkt met regen, in het noorden zonnig en droog.

Vanavond is het overwegend bewolkt en zijn er eerst buien, vooral in een strook van west naar oost boven het midden. De wind is westelijk, matig, in de kustprovincies eerst vrij krachtig en aan zee eerst nog krachtig.


Komende nacht komt er eerst nog een enkele bui voor. Later gaat het in het zuiden regenen. In het noorden kan het plaatselijk afkoelen tot een graad of 2°C, in het zuiden wordt het niet kouder dan 6 a 7°C. Er staat weinig wind.


[Zondagochtend] is het in de zuidelijke helft bewolkt en regent het. In het noorden is het droog en breekt later de zon door. De wind draait naar oost en wordt matig, aan de kust vrij krachtig. [Zondagmiddag] verandert er weinig. In het zuiden en midden is het bewolkt en regent het, in het noorden blijft het droog en schijnt de zon. De middagtemperaturen ligt rond 8°C. De noordoostenwind is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. [Zondagavond] regent het eerst nog in het zuidoosten, elders is het droog. De wind draait naar noord en blijft matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.


Zonneschijn: 40% - Neerslag: 50% kans op 5/15 mm - Temperatuur van 6 tot 8°C - Wind uit het NO 4bft

Temperatuur vandaag, 25 maart


Min/max: 7,8°C / 13,1°C      |      Vorig jaar min/max: 2,9°C / 16,9°C      |      Record min/max: -1,4°C (2013) / 20,9°C (2010)

Meteo Hilversum @ Twitter