Wind Van: 29-02-2020 13:00u Tot: 20:00u Waarschuwing voor: Wind     Niveau: Geel info button

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation

 

Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bliksem   Radar: Bewolking  
Weersverwachting (via yr.no)  more information
deze
ochtend
zaterdag
namiddag
zaterdag
avond
zaterdag
nacht
zondag
ochtend
zondag
namiddag
zondag
avond

Bewolkt

Regenbuien

Helder

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

Bewolkt

Veel regen
10° 11°
0 mm 1.6 mm 0.1 mm 0 mm 0.4 mm 0.2 mm 7.5 mm

28 km/h

30 km/h

29 km/h

33 km/h

30 km/h

39 km/h

14 km/h

Weersverwachting van het KNMI  


Vanochtend meest droog. Vanmiddag passeert een regenzone met veel wind, gevolgd door opklaringen en buien. Morgen wisselend bewolkt en een enkele bui.

In de ochtend kan de zon hier en daar nog door de sluierbewolking heen schijnen en is het op veel plaatsen droog. In de middag trekt een gebied met buiige regen oostwaarts over het land. Achter dit gebied klaart het op en komen nog enkele buien voor. Bij deze buien is lokaal hagel en/of onweer mogelijk. Voor de regen uit wordt het met een maximumtemperatuur van ca. 12°C erg zacht. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, 4 à 5 Bft, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft en aan de westkust later mogelijk stormachtig, 8 Bft. In de middag en avond is er bij buien kans op zware windstoten van 75-90 km/uur. Na de regenzone draait de wind naar zuidwest.


In de nacht naar zondag zijn er wolkenvelden en kan er met name in het westen nog een enkele bui voorkomen. De minima komen uit op een graad of 5. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.


Zondag overdag is er af en toe zon en is er nog steeds een enkele bui mogelijk. Aan het eind van de middag neemt de bewolking in het zuidwesten toe en gaat het in Zeeland regenen. De regen breidt zich zondagavond noordoostwaarts uit. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 9°C. De zuidwestenwind neemt boven land geleidelijk af naar matig en aan de kust naar krachtig. In de avond wordt de wind veranderlijk en zwak tot matig.


Zonneschijn: 30% - Neerslag: 90% kans op 6 mm - Temperatuur van 5 tot 9°C - Wind uit het ZW 5bft

Temperatuur vandaag, 29 februari


Min/max: 7,9°C / 10,7°C      |      Vorig jaar min/max: 3,6°C / 12,7°C      |      Record min/max: -0,3°C (2016) / 9,7°C (2012)