Vanwege een defect zijn er op dit moment géén rechtstreekse/actuele meteo-gegevens beschikbaar.
Met enig geluk zal het probleem maandagavond (30-11) verholpen zijn.
Sneeuw/IJzel/Bevriezing Van: 30-11-2020 05:00u Tot: 07:00u Waarschuwing voor: Sneeuw/IJzel/Bevriezing     Niveau: Geel info button

Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation

 

Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bliksem   Radar: Bewolking  
Weersverwachting (via met.no)  more information
here the graph will be drawn

Weersverwachting van het KNMI  


Opklaringen, nevelig en lokaal mist. Overdag toenemende bewolking en van het westen uit perioden met regen, dinsdag enkele buien.

In het zuidoosten en oosten zijn er eerst brede opklaringen, terwijl de bewolking van het westen uit langzaam toeneemt. De komende uren kan er in het noordwesten en westen lokaal al wat lichte regen gaan vallen. Het is verder nevelig met in het midden en oosten lokaal mist of mistbanken. Zeer lokaal is er vooral op bruggen en viaducten kans op gladheid. De minimumtemperatuur varieert van rond het vriespunt vlak aan zee tot lokaal -6°C verder landinwaarts.Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest.


De bewolking trekt in de ochtend verder oostwaarts en in de loop van de ochtend gaat het op meer plaatsen in het westen en noorden af en toe licht regenen. De eventuele mist lost in de loop van de ochtend op en vooral in de oostelijke helft is lokale gladheid in de ochtenduren nog mogelijk. In de middag en avond trekt een actiever regengebied van noordwest naar zuidoost over het land. De maximumtemperatuur wordt pas in de de avond bereikt en loopt uiteen van 5°C in Zuid-Limburg tot 10°C aan zee. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. In de middag wordt de wind aan zee west en neemt toe naar (vrij) krachtig. In de loop van de avond wordt de wind aan zee noordwestelijk en neemt nog wat in kracht toe. Boven land wordt de wind dan westelijk.


In de nacht naar dinsdag is het wisselend bewolkt met buien, onweer is daarbij in het noordoosten niet uit te sluiten. De west- tot noordwestenwind wordt matig tot vrij krachtig, aan zee wordt de wind noordwest en hard, mogelijk stormachtig, 7-8 Bft. De minimumtemperatuur varieert van 8°C in het westen tot 5°C in het oosten.


Ook dinsdag overdag hebben we nog te maken met buien. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind ruimt naar noord tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard. Later op de dag neemt de wind af.


Zonneschijn: 30% - Neerslag: 40% kans op 0/1 mm - Temperatuur van 5 tot 10°C - Wind uit het NW 4bft

Temperatuur vandaag, 30 november


Min/max: 4,0°C / 4,3°C      |      Vorig jaar min/max: 1,7°C / 9,1°C      |      Record min/max: -5,3°C (2016) / 12,8°C (2015)