4 januari 2020: Meteo Hilversum bestaat 13 jaar.
De website is vanaf de basis opnieuw opgebouwd, en er zijn nieuwigheden toegevoegd.
Weersverwachting van het KNMI


Bewolkt, vooral in het midden en zuiden (lokaal dichte) mist. Morgen van het noorden uit af en toe regen, dan opklaringen gevolgd door mist.

Het is zwaar bewolkt en vooral in het midden en zuiden komt (lokaal dichte) mist voor. Lokaal valt af en toe motregen. Vannacht lopen de zichten van het noorden uit langzaam op. De minima lopen uiteen van -5°C in het uiterste zuidoosten en +4°C in het uiterste noorden. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind. In het noorden is de wind westelijk en matig, in het zuidoosten zwak en variabel.


Woensdag overdag gaat het van het noorden uit af en toe licht regenen en lost de mist op. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het in het noorden op. In de avond breiden de opklaringen zich langzaam zuidwaarts uit, maar later in de avond ontstaat er weer mist. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 3°C in het zuiden van Limburg en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwest en zwak. In de loop van de middag en avond draait de wind van het noorden uit naar noordelijke richtingen.


Zonneschijn: 20% - Neerslag: 40% kans op 0/2 mm - Temperatuur van 1 tot 5°C - Wind uit het VAR 2bft

Bron: knmi.nl