Wind Van: 04-07-2020 01:00u Tot: 11:00u Waarschuwing voor: Wind     Niveau: Geel info button

Weersverwachting van het KNMI


Toenemende bewolking en van het westen uit af en toe regen. Verder vrij veel wind.

Vannacht neemt de bewolking steeds verder toe en gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen af en toe regenen. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft en langs de westkust zijn zware windstoten rond 75 km/u mogelijk.


Overdag is er veel bewolking en regent of motregent het van tijd tot tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft. Langs de westkust zijn eerst nog zware windstoten mogelijk tot rond 75 km/u.


In de nacht naar zondag blijft het overwegend bewolkt en plaatselijk kan er lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C. De zuidwestenwind blijft matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de nacht neemt de wind iets af.


Zondag begint bewolkt en regenachtig. Later in de middag wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog en klaart het in het westen op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C vlak aan zee tot ca. 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland, vrij krachtig tot krachtig in de kustprovincies en krachtig tot hard vlak aan zee. Tevens zijn er overdag weer zware windstoten mogelijk tot rond de 75 km/u in de kustgebieden. Later in de middag neemt de wind geleidelijk iets af.


Zonneschijn: 20% - Neerslag: 70% kans op 1/3 mm - Temperatuur van 17 tot 21/23°C - Wind uit het ZW 5bft

Bron: knmi.nl