Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation   /   Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 

Wind & Luchtdrukinformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bewolking  
 
Weersverwachting (via met.no)
here the graph will be drawn

Weersverwachting van het KNMI (via knmi.nl)


Wolkenvelden en droog. Later vanavond en komende nacht regen en buien. Morgen overdag een enkele bui.

Waarschuwingen: Er zijn geen waarschuwingen


Vanavond zijn er wolkenvelden en is het aanvankelijk droog. Van het westen uit neemt de bewolking geleidelijk verder toe. In de tweede helft van de avond gaat het in het noordwesten regenen. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6-7. Langs de noordwestkust zijn windstoten van ca. 65 km/u mogelijk.


Komende nacht trekt een gebied met regen over Nederland zuidoostwaarts. De minima liggen rond 10°C. De wind draait naar west en is aan de kust (vrij) krachtig, landinwaarts is de wind matig. Morgenochtend is het wisselend bewolkt met in de noordelijke helft van Nederland enkele buien. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust vrij krachtig. Morgenmiddag is het wisselend bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien. In de loop van de middag wordt het van het westen uit overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de noordwest- en noordkust eerst nog vrij krachtig. Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het noordoosten nog een bui vallen. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige westenwind.


Zonneschijn: 40% - Neerslag: 60% kans op 1/4 mm - Temperatuur van 10 tot 16°C - Wind uit het NW 4bft

Temperatuur vandaag, 7 oktober


Min/max: 10,0°C / 17,6°C      |      Vorig jaar min/max: 6,8°C / 18,3°C      |      Record min/max: 4,7°C (2012) / 19,0°C (2007)

Meteo Hilversum @ Twitter