Januari 2022: 15 jaar Meteo Hilversum!
Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation   /   Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 

Wind & Luchtdrukinformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bewolking  
 
Weersverwachting (via met.no)
here the graph will be drawn

Weersverwachting van het KNMI (via knmi.nl)


Wisselend bewolkt en enkele buien, vooral in het noorden en oosten mogelijk met een winters karakter. Vrijdag nog een enkele bui.

Het is wisselend bewolkt en er komen enkele buien voor. Vooral in het noorden en oosten kan bij de buien natte sneeuw en hagel voorkomen en daar is rond zonsopkomst ook een kleine kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Overdag is er tussen de buien door af en toe ruimte voor de zon. Het wordt in de middag rond 5°C bij een noordwestenwind die boven land matig tot vrij krachtig is en langs de kust krachtig, mogelijk af en toe hard, 6-7 Bft. Tot in de middag komen in het noordelijk kustgebied bij buien windstoten tot ca. 75 km/uur voor.


In de nacht naar vrijdag worden opklaringen afgewisseld door enkele buien, met in het noorden en oosten nog steeds kans dat een enkele bui winters van karakter is. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C vlak aan zee tot iets onder het vriespunt in het binnenland waar het lokaal glad kan worden. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.


Vrijdag overdag is er af en toe zon en komt er nog een enkele bui voor. In de avond wordt de bewolking in het noordoosten dikker en gaat het daar regenen of motregenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.


Zonneschijn: 20% - Neerslag: 40% kans op 1/2 mm - Temperatuur van 1 tot 7°C - Wind uit het NW 4bft

Temperatuur vandaag, 20 januari


Min/max: 4,5°C / 6,4°C      |      Vorig jaar min/max: 7,5°C / 11,6°C      |      Record min/max: -4,9°C (2013) / 28,5°C (2008)

Meteo Hilversum @ Twitter