Het weer in Hilversum, nú, op dít moment more information

   

 

Neerslaginformation   /   Blikseminformation

 

Bewolkinginformation

 

Wind & Luchtdrukinformation

 
  Radar: Neerslag   Radar: Bewolking  
 
Weersverwachting (via met.no)
here the graph will be drawn

Weersverwachting van het KNMI (via knmi.nl)


Half tot zwaar bewolkt en kans op een enkele bui, morgen overwegend droog.

Er is vandaag veel bewolking, maar met name in het westen is er hier en daar ook af en toe ruimte voor de zon. Er kan een lichte bui of wat regen voorkomen. De middagtemperatuur komt rond 14°C uit. In de avond raakt het overal bewolkt en kan wat lichte motregen vallen. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.


Komende nacht is het zwaar bewolkt en valt er af en toe lichte motregen. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noordoosten en 14°C langs de noordwestkust. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.


Morgen overdag is het nog lange tijd bewolkt, maar is het overwegend droog, hoewel er in de ochtend op een enkele plaats wat lichte motregen kan voorkomen. In de loop van de dag kan de zon vooral in het zuiden en zuidoosten van het land doorbreken. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 16°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.


Zonneschijn: 30% - Neerslag: 20% kans op 0/1 mm - Temperatuur van 12 tot 15°C - Wind uit het ZW 4bft

Temperatuur vandaag, 26 oktober


Min/max: 10,3°C / 13,1°C      |      Vorig jaar min/max: 8,9°C / 13,0°C      |      Record min/max: 2,1°C (2010) / 19,8°C (2019)

Meteo Hilversum @ Twitter